view

Creative
     Video
Productions

Creative

     Video

Productions

play

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, klinkt cheesy, maar het is de kern van wat we doen. Wij zijn RIFF Productions, een full-service video agency uit Eindhoven.

About

Wij schieten geen plaatjes, maar vertellen een verhaal. Met onze roots in Brainport koppelen we innovatie aan creativiteit en emotie. Dit klinkt misschien een beetje uit de hoogte, maar zo zijn we niet.

We zijn down to earth en durven onszelf te zijn. We geloven dat samenwerking de kwaliteit naar een hoger niveau brengt. We zijn van de beelden, dus we komen meteen to-the-picture, geen lange briefings maar direct het creatieve proces in. Natuurlijk vanuit doordacht idee en helder concept.

01
02
03
04
05
06
07
08

Ons team bestaat uit makers en denkers, ieder met een eigen vaardigheid en karakter maar met een gezamenlijk doel: vette en doeltreffende content maken.

We denken buiten de kaders en genieten van ieder project. We zorgen voor een relaxte sfeer op set. Work hard, play hard, dit zorgt ervoor dat wij, jij en ieder die betrokken is optimaal kan presteren. Mooie dingen creƫer je samen, althans dat vinden wij.

Culture

PACKING OUR GEAR

Culture

just another day at the office

180!

Team

Rutger Broeders Eigenaar / DOP
Thijs de Koning Camera / Edit
Chris Cooijmans Camera / Edit
Tim van Mol Concept / Regie
Willem Scholtes Freelance Animatie